enda

Anders Dahlerup

(1929 – 1981)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kalk din jord 1978 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mel - Vort daglige brød 1978 Speaker DK/Dokumentarfilm
Aswan - den store dæmning 1976 Speaker DK/Dokumentarfilm
Højer sluse 1975 Speaker DK/Dokumentarfilm
Signalement - en film om Dem og D.K.B. 1974 Speaker DK/Dokumentarfilm
Kommunen der skiftede ansigt 1973 Fortæller DK/Dokumentarfilm
Historien om AAB Århus 1969 Speaker DK/Dokumentarfilm
Palawan 1963 Speaker DK/Dokumentarfilm
Mellem venner 1963 Charles DK/Spillefilm
Hæren i arbejde 1961 Speaker DK/Dokumentarfilm
Norge 1958 Speaker U/Dokumentarfilm
Grækenland 1958 Speaker U/Dokumentarfilm
Holland 1958 Speaker U/Dokumentarfilm
Danmark hjælper Ungarn 1957 Speaker DK/Dokumentarfilm
En ny nation - Israel 1950 dansk speak U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.