enda

Anders Degerberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Beyond 2011 Lyd (postproduktion) U/Spillefilm
Zozo 2005 Lydmix U/Spillefilm
Inden frosten 2005 Foley artist U/Spillefilm
Sex, hopp och kärlek 2005 Foley artist U/Spillefilm
Wallander - det næste skridt 2005 Foley artist U/Spillefilm
Truslen 2004 Foley-optagelse U/Spillefilm
Kops 2003 Foley artist U/Spillefilm
Midsommer 2003 Foley artist DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.