enda

Anders Ingvartsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Kameraassistent Tv-serie
Du forsvinder 2017 B-kameraoperatør DK/Spillefilm
3 ting 2017 Fotograf (arkivmateriale) DK/Spillefilm
Udfordringen 2016 Fotograf, Grading DK/Kort fiktion
Prinser og Prinsesser 2014 Foto DK/Kort fiktion
Rita 1 2012 Lysassistent Tv-serie
Ibrahim 2007 2. fotograf DK/Kort fiktion
Paragraf 15 2007 Belyser DK/Kort fiktion
Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand 2006 Stills DK/Kort fiktion
Homeless 2006 Introklipper DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.