enda

Anders Juul

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Journal 64 2018 Gunnar DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Rasmus DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Arkitekt Max Berggren Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Arkitekt Max Berggren Tv-serie
Borgen 3 2013 Simon Bech Tv-serie
Ladyboy 2011 Mand i bar DK/Kort fiktion
Borgen 2 2011 Simon Bech Tv-serie
Ronal Barbaren 2011 Ronal DK/Spillefilm
Karla og Jonas 2010 Micky DK/Spillefilm
Borgen 1 2010 Simon Bech Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.