enda

Anders Lindved

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vindmøllernes sus 2016 Fotograf, Co-producer DK/Spillefilm
Øjeblikket 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
En piges dagbog 2013 Foto DK/Kort fiktion
Blodbrødre 2013 Foto, Lys DK/Kort fiktion
Corporate Communication 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Alkymisten 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Eina 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Timerne med Christine 2013 Fotograf DK/Kort fiktion
Kenned 2012 Stills DK/Kort fiktion
Ude på landet 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
På tredjedagen 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
We Are Human After All 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Proto 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Drengetur 2012 B-fotograf DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Runner DK/Spillefilm
Et sikkert sted 2011 Belysningsmester, Musik DK/Kort fiktion
De to musketerer 2011 Fotograf DK/Kort fiktion
Ronnie ser på stjernerne 2010 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.