enda

Ingen kender Casper

René Odgaard, Danmark, 2022

72 min.DK/Dokumentarfilm

Den selverklærede største drengerøv på YouTube, karakteren Spørg Casper, har stor succes med sine grænseoverskridende og selvudstillende videoer. Men som følgerne strømmer til, vokser Caspers indre uro også, og minderne fra en opvækst med en far med skizofreni presser sig på. Henover otte år, følger vi Casper, mens han i takt med den stigende internetberømmelse forsøger at navigere i den flydende grænse mellem online- og offline-tilstedeværelse. Casper bliver selv far, men måske aldrig rigtig voksen.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Ingen kender Casper
Dansk titel Ingen kender Casper
International titel Nobody Knows Casper
Instruktør René Odgaard
Producer Maria Helga Stürup
Medvirkende Casper Harding, Mathias Rosenkjær, Louise E Bech
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Good Company Pictures
Internationalt salg Good Company Pictures / Gl. Kongevej 39E, 1.th. / 1610 København V / t +45 6178 1090 / kat@goodcompanypictures.com / goodcompanypictures.com
DFI-støtteform Konsulentstøtte
Download PDF

Selskaber

Produktionsselskab Good Company Pictures

Instruktion

Instruktion René Odgaard

Produktion

Producer Maria Helga Stürup

Medvirkende

Sig selv Casper Harding
Medvirkende Mathias Rosenkjær
Medvirkende Louise E Bech

Download PDF
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Download PDF