enda

Andreas Bøggild Monies

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
7 Years of Lukas Graham 2020 Klipper DK/Dokumentarfilm
Det forbandede talent 2019 Instruktion, Manuskriptforfatter, Fotograf, Klipper DK/Dokumentarfilm
Togturen 2019 Instruktion, Manuskriptforfatter, Klipper, Executive producer DK/Kort fiktion
Amys vilje 2019 Klipper (TV 2) DK/Dokumentarfilm
Skyggebokser 2017 Instruktion, Manuskript, Klipper, Historie DK/Kort fiktion
Lykketoft og de lejlighedsvis forenede nationer 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Far er død nu 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Min oldefars historier - Hulen 2016 Klipper, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Tordenskjold & Kold 2016 B-klipper, Klippeassistent DK/Spillefilm
Min oldefars historier - Vaffelbageriet 2016 Introklipper, B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Min oldefars historier 2016 Fotograf, Klipper, Introklipper, B-fotograf Dokumentarserie
The Girl and the Dogs 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Steppeulven 2014 B-klipper DK/Spillefilm
En ekstra indsats 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Krigskampagnen 2013 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 B-klipper, Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Prelude to a fight 2008 Instruktion, Fotograf, Klipper, Manuskriptforfatter, Producer DK/Dokumentarfilm
Sarajevo Pacified 2007 Instruktion, Manuskriptforfatter, Fotograf, Klipper, Producer DK/Kort fiktion
Trio van Gogh 2007 Klip Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.