enda

Katrine A. Sahlstrøm

Producer. Katrine A. Sahlstrøm har en bachelorgrad i film- og medievidenskab fra universiteterne i København og Amsterdam. Sahlstrøm har arbejdet med film siden 2003, de første mange år som assistent for Lars von Trier og producerassistent på Triers film samt film af Nikolaj Arcel og Thomas Vinterberg.



I 2011 begyndte Sahlstrøm at producere dokumentarfilm. Hendes producerdebut "Ai Weiwei The Fake Case" (2013) blev udvalgt til hovedkonkurrencen på dokumentarfilmfestivalen IDFA i Amsterdam.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krigsfotografen 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
False Confessions 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
De dømtes børn 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Home Sweet Home 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Ejersbo 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Fremtidsvej 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Naturens uorden 2015 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Genetic Me 2014 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Free the mind 2012 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Kongens foged - sat på gaden 2012 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
En kongelig affære 2012 Producerassistent DK/Spillefilm
Melancholia 2011 Pige med guitar, Producerassistent DK/Spillefilm
Svend 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Ballroom dancer 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Sandheden om mænd 2010 Producerassistent DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Producerassistent DK/Spillefilm
Gud, lugt og hende 2008 Produktionskoordinator U/Spillefilm
De unge år 2007 Personlig assistent (Erik Nietzsche) DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.