enda

FilmFyn

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Buster 2021 Med støtte fra DK/Spillefilm
Klub kranium 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Kaptajnens hjerte 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
De pårørende – når ens barn rammes af psykisk sygdom 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Alfa 2020 Med støtte fra Tv-serie
Retfærdighedens ryttere 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Madklubben 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Lille sommerfugl 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
De forbandede år 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kød & blod 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Far til fire og vikingerne 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Mødregruppen 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Q's barbershop 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
De frivillige 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Jagtsæson 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Vitello napper en kat 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Med støtte fra Tv-serie
Journal 64 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Med støtte fra Tv-serie
Vitello 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Den tid på året 2018 I samarbejde med DK/Spillefilm
Min sårbarhed. Min styrke. Min kunst 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Castingen af en uskyldig kvinde 2018 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Håbet 2018 Med støtte fra Tv-serie
Battle 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Happy ending 2018 I samarbejde med DK/Spillefilm
I krig & kærlighed 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Brakland 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2018 Med støtte fra Tv-serie
Afskeden 2017 Med støtte fra DK/Kort fiktion
At elske Pia 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Good Favour 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Mercur 2017 Med støtte fra Tv-serie
Abu Adnan 2017 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Dan Dream 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Præsidenten fra Nordvest 2017 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
De standhaftige 2016 I samarbejde med DK/Spillefilm
Swinger 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Når solen skinner 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Der kommer en dag 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Josefines bondegård - Griseslagtning 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Mod toppen af bjerget 2015 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Lang historie kort 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
En chance til 2015 Koproducent DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
Josefines bondegård - Jul på gården 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
En vred mand 2015 Koproducent DK/Kort fiktion
Josefines bondegård - Hundehvalpen 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Kaninerne 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Gederne 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård - Grisebasserne 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Josefines bondegård 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Juleønsket 2015 Med støtte fra Tv-serie
Josefines bondegård - Køkkenhaven 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
En du elsker 2014 Koproducent DK/Spillefilm
Stille hjerte 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kapgang 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Familien Jul 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
1864 - brødre i krig 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
1864 2014 Koproducent Tv-serie
I lossens time 2013 I samarbejde med DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Med støtte fra DK/Spillefilm
Antboy 2013 Med støtte fra DK/Spillefilm
Bølger af tid 2012 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Med støtte fra DK/Kort fiktion
På tredjedagen 2012 Med støtte fra DK/Kort fiktion
We Are Human After All 2012 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Simon 2011 Koproducent U/Spillefilm
Hjemve 2007 I samarbejde med DK/Spillefilm
Venuseffekten Med støtte fra DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Politiken DOX award 2021 CPH:DOX 2021 Klub kranium
Golden Peacock 2020 Goa - Int. Film Festival of India 2020 De forbandede år
Bedste børne- og ungdomsfilm 2017 Kristiansand International Children's Film Festival 2017 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Lübeck, Nordische Filmtage 2016 Der kommer en dag
Audience Award 2016 Hamburg FilmFest GmbH 2016 Der kommer en dag
Speciel Mention 2015 SITGES Festival Internacional de Cinema Fantàstic of Catalonia 2015 Mænd og høns
Bedste Komedie 2015 Austin Fantastic Fest 2015 Mænd og høns
Méliès d' Argent Pris 2015 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2015 Mænd og høns
Costume Design 2014 Chicago International Film Festival 2014 Kapgang
SIGNIS Jury Award 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 En chance til
Bedste kvindelige skuespiller 2014 San Sebastian International Film Festival 2014 Stille hjerte
Audience Award - Best International Feature 2014 Los Angeles Film Festival 2014 En du elsker
Special Mention 2014 Brussels Int. Filmfestival of Fantasy,Thriller & Science Fiction Films 2014 I lossens time
The Interfilm Church Prize 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 I lossens time
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.