enda

Kristian Selin Eidnes Andersen

(1966 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Minna og drømmebyggerne 2020 Komponist DK/Spillefilm
Det sorte kapitel 2019 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
The House That Jack Built 2018 Lyddesign DK/Spillefilm
Fædre og sønner 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Den fortabte kriger 2018 Komponist DK/Dokumentarfilm
Julemandens datter 2018 Komponist DK/Spillefilm
Fantasten 2017 Lyddesign, Komponist DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Komponist Tv-serie
Heartstone 2017 Komponist, Orkestrering, Lyddesign DK/Spillefilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Motley's Law 2016 Lyddesign, Musik DK/Dokumentarfilm
Sameblod 2016 Komponist U/Spillefilm
Eskimo Diva 2015 Lyddesign, Komponist DK/Dokumentarfilm
Arvingerne 2 2015 Komponist Tv-serie
Life Is Sacred 2015 Komponist DK/Dokumentarfilm
Norskov 1 2015 Komponist Tv-serie
Mand falder 2015 Tonemester, Komponist DK/Dokumentarfilm
Kampen om det tunge vand 2015 Komponist, Lyddesign Tv-serie
Dagbog fra Porn Valley 2014 Tonemester, Komponist DK/Dokumentarfilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Tonemester DK/Spillefilm
Vokseværk 2014 Musik DK/Kort fiktion
Nordic Factory 2014 Komponist U/Spillefilm
The Man Who Saved the World 2014 Komponist DK/Dokumentarfilm
Den perfekte middag 2014 Komponist DK/Kort fiktion
Ekstra Bladet: uden for citat 2014 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Halvbroderen 2013 Komponist Tv-serie
Camille - et liv, en lejlighed 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Me, myself & Martin Laursen 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Viceværten 2012 Komponist DK/Spillefilm
En mors kamp for et normalt liv 2012 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Forbandelsen 2012 Komponist, Tonemester DK/Kort fiktion
Fuglejagten 2012 Lyddesign, Komponist DK/Spillefilm
The Human Scale 2012 Lydklipper supervisor DK/Dokumentarfilm
Grantræet 2011 Musik DK/Kort fiktion
Code Blue 2011 Lyddesign U/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Komponist U/Spillefilm
Love addict - historier om drømme, besættelse og længsel 2011 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Melancholia 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
Værelse 304 2011 Lyddesign DK/Spillefilm
ID:A 2011 Komponist DK/Spillefilm
Rupture 2011 Komponist, Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Kvinden der drømte om en mand 2010 Musik DK/Spillefilm
Kidnappet 2010 Musik, Tonemester DK/Spillefilm
Jernhårde ladies 2010 Musik, Lydkonsulent DK/Dokumentarfilm
Submarino 2010 Lyddesign, Komponist DK/Spillefilm
En familie 2010 Lyddesign DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Komponist, Lyddesign DK/Spillefilm
Blod i mobilen 2010 Lydmix, Komponist DK/Dokumentarfilm
The Devilles 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Antichrist 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Tonemester DK/Spillefilm
Ønskebørn 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Komponist Tv-serie
Tårnkran 2009 Komponist Fiktionsserie
Borerig 2009 Komponist Fiktionsserie
Asfaltmaskine 2009 Komponist Fiktionsserie
Kædegraver 2009 Komponist Fiktionsserie
Stribemalermaskine 2009 Komponist Fiktionsserie
Betonkanon 2009 Komponist Fiktionsserie
Sorteringsmaskine 2009 Komponist Fiktionsserie
Fræser 2009 Komponist Fiktionsserie
Piloteringsmaskine 2009 Komponist Fiktionsserie
Wiremaskine 2009 Komponist Fiktionsserie
Gravemaskine 2009 Komponist Fiktionsserie
Lift 2009 Komponist Fiktionsserie
Lastbil 2009 Komponist Fiktionsserie
Cairo skrald 2009 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Affæren i Prag 2009 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Flugten 2009 Lyddesign DK/Spillefilm
...og det var Danmark 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Sois sage 2008 Musik U/Spillefilm
Spillets regler 2008 Musik, Co-executive producer, Tonemester DK/Spillefilm
Alt er relativt 2008 Tonemester, Lydtekniker (Danmark) DK/Dokumentarfilm
Forførerens fald 2008 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Lasse Lasse Hirtshals 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Occupations 2007 Lyd DK/Kort fiktion
En mand kommer hjem 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Tonemester DK/Spillefilm
Til døden os skiller 2007 Lyddesign DK/Spillefilm
Daisy Diamond 2007 Tonemester (trailer) DK/Spillefilm
Beths dagbog 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Retshjælpen 2006 Lyd DK/Dokumentarfilm
Istedgade 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Sophie 2006 Lyd DK/Kort fiktion
The Monastery 2006 Musikmix, Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Direktøren for det hele 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Snart kommer tiden 2006 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Efter brylluppet 2006 Tonemester DK/Spillefilm
Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn 2005 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bang Bang Orangutang 2005 Lyd, Komponist (suppl. musik) DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Lyd DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Tonemester DK/Spillefilm
Guerrilla girl 2005 Lyd (postproduktion) DK/Dokumentarfilm
Min morfars morder - en film om tilgivelse 2004 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Strings 2004 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Min far er bokser 2004 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Brødre 2004 B-tonemester DK/Spillefilm
Dogon 2003 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bagland 2003 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Lydmix DK/Spillefilm
Dogville 2003 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Frunk 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
Dykkerdrengen 2002 Lyd DK/Kort fiktion
Queenas 2002 Lyd DK/Dokumentarfilm
It's all about love 2002 Lyd DK/Spillefilm
John og Mia 2002 Lydmix DK/Kort fiktion
På Ama'r 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Omveje til frihed 2001 Lyd DK/Dokumentarfilm
Grev Axel 2001 Lydtekniker DK/Spillefilm
Gråvejr 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Danser 2000 Lyd DK/Dokumentarfilm
Dancer in the Dark 2000 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Max 2000 Toneassistent DK/Spillefilm
Tut & Tone 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Min smukke nabo 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Et øjeblik 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mifunes sidste sang 1999 Tonemester, 2. unit DK/Spillefilm
Helten Henning 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Taber! 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Vildspor 1998 Lyd DK/Spillefilm
Simona 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Når mor kommer hjem... 1998 Lyd (postproduktion) DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Lydtekniker, 2. unit DK/Spillefilm
Øen i Fuglegaden 1997 Lydklipper DK/Spillefilm
Fridas første gang 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Krystalbarnet 1996 Lyd DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Lydklipper supervisor DK/Spillefilm
Portland 1996 Tonemester DK/Spillefilm
Belma 1996 Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 B-tonemester DK/Spillefilm
Nordkaperen i det Indiske Ocean 1994 Lyd DK/Dokumentarfilm
Drengen der gik baglæns 1994 Lyd DK/Kort fiktion
Jungledyret 1993 Lyd DK/Spillefilm
Lykkelige Jim 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Rakel Mirakel 1993 Lyd, Idé DK/Kort fiktion
Smukke dreng 1993 Toneassistent DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.