enda

Good Company Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Krigsfotografen 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
False Confessions 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
De dømtes børn 2017 Production company DK/Dokumentarfilm
Fremtidsvej 2015 Production company DK/Dokumentarfilm
Home Sweet Home 2015 Production company DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Audience Award 2018 CPH:DOX 2018 False Confessions
Årets kortfilm. Dokumentar 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Home Sweet Home
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.