enda

Steen Bech

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kød & blod 2020 Online DK/Spillefilm
Bokser 2018 Klipper DK/Kort fiktion
Brakland 2018 Postproduktionsleder DK/Spillefilm
Se, hvilken klovn 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Mand / Kone / Klovn 2016 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Kom og dansa 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Mod toppen af bjerget 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Far til fires vilde ferie 2015 B-klipper DK/Spillefilm
Død mands kiste 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Alkymisten 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Natten 2013 Klipper DK/Kort fiktion
Timerne med Christine 2013 Klipper DK/Kort fiktion
MGP Missionen 2013 Klippeassistent, B-klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Og nu til vejret 2013 Klipper DK/Kort fiktion
På tredjedagen 2012 Klipper DK/Kort fiktion
Bardo 2011 Klipper DK/Eksperimentalfilm
(...) 2010 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Med lukkede øjne 2010 B-klipper, Manuskonsulent DK/Spillefilm
Bongo Superstars 2008 Klipper DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.