enda

Anders Lykkebo

(1946 – 2008)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Svanholm dagbog del I og II 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Fra morgen til aften 1992 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Kameler, børn og væddeløb 1990 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Kalles Orkester 1990 Foto DK/Dokumentarfilm
Kvantefysikkens lære 1989 Foto DK/Dokumentarfilm
Hornsherred og EF 1986 Foto, Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Misfah - en landsby i Oman 1986 Foto DK/Dokumentarfilm
Atomfysik og virkelighed 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
Mongo-punk 1985 Foto DK/Dokumentarfilm
I dag mig i morgen dig 1983 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Bennys fest 1982 Instruktion DK/Kort fiktion
Minder 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Det store jobræs 1980 Foto DK/Dokumentarfilm
Rockerfilmen 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Revet ud af tilværelsen 1978 Foto DK/Dokumentarfilm
Lærlingefilmen 1977 Foto DK/Kort fiktion
Ikke råbe, ikke dingle, hold din kæft og æd din kringle 1974 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.