enda

Anders Marker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lego Friends 2014 3D-animation Tv-serie
Den sorte Madonna 2007 Digital intermediate DK/Spillefilm
Ledsaget udgang 2007 Udskydning DK/Spillefilm
Tempelriddernes skat II 2007 Udskydning DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Digital intermediate DK/Spillefilm
Supervoksen 2006 Udskydning DK/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Udskydning DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Udskydning DK/Spillefilm
Lotto 2006 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Digital intermediate DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Digital intermediate U/Spillefilm
Pusher 3 - I'm the angel of death 2005 Digital intermediate DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Digital intermediate DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Digital intermediate DK/Spillefilm
Terkel i knibe 2004 Digital intermediate DK/Spillefilm
Drengene fra Skt. Judes 2003 Digital intermediate U/Spillefilm
Lykkevej 2003 Digital intermediate DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.