enda

Anders Mossling

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Selvhenter 2019 Ville DK/Spillefilm
Selvmordsturisten 2019 Arthur Dinesen DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Chauffør DK/Kort fiktion
Sange i solen 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Fuglene over sundet 2016 Skipper 2 DK/Spillefilm
Sømand 2014 Jørgen DK/Kort fiktion
Emmalou 2006 Henning DK/Kort fiktion
Klovn 2005 J.J. Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.