enda

Anders Nyborg

(1963 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gidseltagningen 2017 Ricco Tv-serie
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Rektor DK/Spillefilm
Dicte 2 2014 Rasmus Tv-serie
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Far, Jens DK/Spillefilm
Max 2007 Max' far Tv-serie
De unge år 2007 Bo DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Knud Padde Tv-serie
Kongekabale 2004 Hans Erik Kolt DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Motorcykelbetjent DK/Spillefilm
Elsker dig for evigt 2002 Robert DK/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Göran U/Spillefilm
Mit liv som Bent 2001 Palle Tv-serie
Monas verden 2001 Kontrol tekniker DK/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Robert Tv-serie
Skjulte spor 2000 Cornelius, politibetjent Tv-serie
Pink Prison 1999 Yasia DK/Spillefilm
Olsen bandens første kup 1999 Børge Jensen Tv-serie
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Göran, politimand U/Spillefilm
Lykkefanten 1997 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det store flip 1997 Aksel DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Motorcyklisten DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Dollar DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Juster DK/Spillefilm
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Kondomtyv DK/Spillefilm
10:32 tirsdag - en kærlighedshistorie 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.