enda

Anders Nydam

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den blå orkidé 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Q's barbershop 2019 Fotograf, Stillfotograf DK/Dokumentarfilm
Vildheks 2018 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Herrens veje 2 2018 Kameraassistent, Kameraoperatør Tv-serie
Den magiske juleæske 2016 Fotograf DK/Spillefilm
Bedrag 2 2016 Kameraoperatør Tv-serie
Mig og min far - hvem fanden gider klappe? 2014 Stills DK/Dokumentarfilm
Vokseværk 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Oasen 2013 Stills, Cheffotograf DK/Kort fiktion
30 2013 Stills, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Stuck 2013 Belysningsmester DK/Eksperimentalfilm
Sentinel 2013 Fotograf DK/Eksperimentalfilm
Isblomstens hemmelighed 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Hakoili - girl in a box 2012 Fotografkonsulent DK/Kort fiktion
Barnerøv 2010 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.