enda

Anders Peter Bro

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 2 2014 Sussies mand Tv-serie
Vaskekælderen 2006 Instruktion DK/Kort fiktion
Kongekabale 2004 Lars Grønbæk DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Sergent Tv-serie
Hallo, det er jul 1995 Reporter Jakob Laursen Tv-serie
I lovens navn 1994 Medvirkende Tv-film
Bryllupsfotografen 1994 Max DK/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Stemme U/Spillefilm
Mørklægning 1992 Medvirkende Tv-serie
En dag i oktober 1991 Kurt DK/Spillefilm
Domino 1991 Bud Tv-serie
Superdame 1991 Medvirkende Tv-film
Tusmørket 1990 Jan Tv-film
Ugeavisen 1990 Læge Tv-serie
Take It Easy 1986 Klaverkøberens søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.