enda

Andreas Sandborg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Between Here and Now 2019 Boom operator DK/Kort fiktion
Dreaming Murakami 2018 Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Doel 2018 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Escapar, den tilbagevendende drøm 2017 Tonemester DK/Kort fiktion
Mand / Kone / Klovn 2016 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Alle har sgu da et bat 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
En kvinde køber ind 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.