enda

Andreas Wejs Hansen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Happy ending 2018 DIT DK/Spillefilm
Jeg er William 2017 Avid-supervisor DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Logger/loader DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 DIT DK/Spillefilm
Mænd og høns 2015 DIT, Data wrangler DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 DIT DK/Spillefilm
Kapgang 2014 DIT DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.