enda

Andrew Laws

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jack Ryan: Shadow Recruit 2014 Produktionsdesign U/Spillefilm
DU KAN VENTE DIG 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ritualet 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
I Love You, Man 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Yes Man 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Number 23 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
1408 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Break-Up 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Afsporet 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Down with Love 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Phone Booth 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tigerland 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.