enda

Andy Drabik

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Helved (oversigt) 2019 A-tonemester Fiktionsserie
#Stop Jomfrumyten 2019 Lyd Dokumentarserie
Helved 1:6 2019 A-tonemester Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 A-tonemester Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 A-tonemester Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 A-tonemester Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 A-tonemester Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 A-tonemester Fiktionsserie
Julemandens datter 2018 Boom operator DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 B-tonemester, Boom operator DK/Spillefilm
Dicte 1 2013 B-tonemester Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Boom operator Tv-serie
Sådan er søskende - Mig uden dig 2011 Tonemester (optagelser) DK/Dokumentarfilm
Ludvig og julemanden 2011 Boom operator Tv-serie
Upstairs 2011 Boom operator DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Boom operator DK/Spillefilm
I Frodes hoved 2010 Lyd DK/Kort fiktion
1001 hemmeligheder for børn - og ikke for voksne 2010 Lyd DK/Kort fiktion
Ignorance 2009 Lyd DK/Kort fiktion
Sprækker 2005 Lyd DK/Kort fiktion
2 ryk og en aflevering 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
Nedgravning 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.