enda

Andy Serkis

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Breathe 2018 Instruktion U/Spillefilm
Mowgli 2018 Instruktion U/Spillefilm
Abernes Planet: Opgøret 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Abernes Planet: Revolutionen 2014 Caesar U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Captain Haddock U/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Torsten U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.