enda

Anina Tang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bitter Pille 2014 Visual effects DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Visual effects DK/Spillefilm
Pagten 2009 Digital compositing Tv-serie
Motormagasinet 2004 Grafik Tv-serie
Kat 2001 Digitale effekter DK/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 SFX-operatør U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.