enda

Anja Clifford Worm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
2 piger 1 kage 2013 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Rekvisitør DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Kostumier, Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Rekvisitør DK/Spillefilm
Album 2008 Rekvisitør Tv-serie
Frederikke 2007 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
Supervoksen 2006 Set rekvisitør DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Rekvisitør DK/Spillefilm
Min søsters børn 2001 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
Bænken 2000 Påklæder DK/Spillefilm
Her i nærheden 2000 Regi-runner DK/Spillefilm
Ondt blod 1996 Runner (Danmark) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.