enda

Anker Li

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I et spejl i en gåde 2008 Manuskript U/Spillefilm
Winter 2008 Manuskonsulent DK/Eksperimentalfilm
De kaldte os frisører 2007 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Manus DK/Spillefilm
Forbudt for børn 1998 Manus DK/Spillefilm
At gå op ad væggen 1997 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Ogginoggen 1997 Manus DK/Kort fiktion
Lykkefanten 1997 Manus DK/Kort fiktion
Cykelhelten 1995 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Buldermanden 1995 Manus DK/Kort fiktion
Rued Langgaard 1986 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Ingen kære mor 1985 Manus Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.