enda

Anna Bård Larsen

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De standhaftige 2016 Claudia DK/Spillefilm
Westbrick Murders 2010 Barbara DK/Spillefilm
Kristian 2009 Nana Tv-serie
Pistoleros 2008 Stripper DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Ung smuk kvinde Tv-serie
Craig 2007 Catherine, Craigs søster DK/Spillefilm
Hvid nat 2007 Saras veninde #1 DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Lea Tv-serie
Betonhjerter 2005 Sussie DK/Spillefilm
Brutal incasso 2005 Louise DK/Spillefilm
Klovn 2005 Blafferpige Tv-serie
Overlagt 2004 Louise DK/Kort fiktion
Regel nr. 1 2003 BJ-pige DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.