enda

Anna Duffield

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rounding up Donkeys 2010 Producer U/Spillefilm
1 : 1 2006 Producerassistent DK/Spillefilm
Drabet 2005 Producerassistent (England) DK/Spillefilm
Dear Wendy 2005 Producerassistent (England) DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Personlig assistent (Gillian Berrie) DK/Spillefilm
Brødre 2004 Producerassistent (England) DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.