enda

Anna Heide

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vi lader billedet stå et øjeblik 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Skyggebokser 2017 Klipper DK/Kort fiktion
...Når du kigger væk 2017 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
I stykker 2015 Klipper DK/Kort fiktion
Slip mine hænder 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Mikro 2015 Klipper DK/Eksperimentalfilm
Ø 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Skyld 2014 Klipper DK/Kort fiktion
Så meget godt i vente 2014 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
True Love 2013 Klipper DK/Kort fiktion
A Hipstory 2012 Klipper DK/Kort fiktion
IED 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Dem og kun de to 2010 Scripter, Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.