enda

Anna Kendrick

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pitch Perfect 3 2018 Medvirkende U/Spillefilm
A Simple Favor 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Table 19 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Trolls 2016 Stemme U/Spillefilm
The Accountant 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Mike and Dave Need Wedding Dates 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Into the Woods 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Pitch Perfect 2 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Voices 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Drinking Buddies 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Pitch Perfect 2012 Beca U/Spillefilm
50/50 2011 Katherine U/Spillefilm
Up in the air 2009 Natalie Kenner U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.