enda

Anna-Lena Melin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arn - tempelridderen 2007 Sminkør U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Makeup DK/Spillefilm
Populærmusik fra Vittula 2004 Makeup U/Spillefilm
Nu 2003 Sminkør DK/Kort fiktion
Så hvid som sne 2001 Makeup U/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Sminkør DK/Spillefilm
Spor i mørket 1997 Makeup DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.