enda

Anna Reumert

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Valhalla 2019 Sif (dansk stemme) DK/Spillefilm
Se, hvilken klovn 2017 Stine DK/Kort fiktion
Søstre 2016 Medvirkende DK/Kort fiktion
En parmiddag 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Nu er solen død 2015 Medvirkende DK/Kort fiktion
Tomgang 2013 Kunde Tv-serie
Forårsminder 2012 Maja DK/Kort fiktion
Klokkeblomst og vingernes hemmelighed 2012 Isa U/Spillefilm
Far til fire - til søs 2012 Journalist DK/Spillefilm
Frøken Mærkværdig og karrieren 2011 Psykologen U/Kort fiktion
Kristian 2009 Intropige Tv-serie
Afgrunden 2003 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.