enda

Anne-Dorte Krog

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Cecilie 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Hvordan vi slipper af med de andre 2007 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Manden bag døren 2003 Sygeplejerske på skadestue DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Kostumer Tv-serie
Min søsters børn 2001 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Kostumeassistent Tv-serie
Spillets regler 1997 Anne Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.