enda

Anne Dorthe Fischer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorg og glæde 2013 Chefkostumier DK/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Kostumer DK/Spillefilm
At kende sandheden 2002 Kostumier (Jylland) DK/Spillefilm
Hjælp - min datter vil giftes 1993 Kostumer DK/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.