enda

Anneke von der Lippe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Flugten fra Jante 2000 Jenny Lund U/Spillefilm
Kun skyer bevæger stjernerne 1998 Maria's mor U/Spillefilm
Barbara 1997 Barbara DK/Spillefilm
Pan 1995 Eva, smedens kone U/Spillefilm
Love & Hate - European Stories 1995 Medvirkende DK/Kort fiktion
Krigerens hjerte 1992 Ann Mari Salmi U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.