enda

Annette Heick

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Biler 3 2017 Sally U/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Rosa U/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Yvonne DK/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Brittany U/Spillefilm
Biler 2 2011 Sally U/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Yvonne DK/Spillefilm
Biler 2006 Sally U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Abby U/Spillefilm
Valiant 2005 Stemme U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Heather Jasper-Howe U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Kate Houghton U/Spillefilm
Svanen med trompeten 2001 Stemme U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Fortidens ånd U/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Liselotte Foss Tv-serie
Flugten fra hønsegården 2000 Ginger i dansk version U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Annie Hughes U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Atta U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Weebos stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.