enda
Person

Annette Heick

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Vennerne i Bjørneby (Oversigt) 2021 Fortæller Fiktionsserie
Vennerne i Bjørneby - Holger 2021 Fortæller Fiktionsserie
Vennerne i Bjørneby - Nanna 2021 Fortæller Fiktionsserie
Vennerne i Bjørneby - William 2021 Fortæller Fiktionsserie
Vennerne i Bjørneby - Clara 2021 Fortæller Fiktionsserie
Vennerne i Bjørneby - Jonathan 2021 Fortæller Fiktionsserie
Vennerne i Bjørneby - Maja 2021 Fortæller Fiktionsserie
Biler 3 2017 Sally U/Spillefilm
Robinson Crusoe 2016 Rosa U/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Yvonne DK/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 3 2011 Brittany U/Spillefilm
Biler 2 2011 Sally U/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Yvonne DK/Spillefilm
Biler 2006 Sally U/Spillefilm
Garfield 2 2006 Abby U/Spillefilm
Valiant 2005 Stemme U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Stemme U/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Heather Jasper-Howe U/Spillefilm
Looney Tunes - Back in Action 2003 Kate Houghton U/Spillefilm
Svanen med trompeten 2001 Stemme U/Spillefilm
Et juleeventyr 2001 Fortidens ånd U/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Liselotte Foss Tv-serie
Flugten fra hønsegården 2000 Ginger i dansk version U/Spillefilm
Drengen og jern-kæmpen 1999 Annie Hughes U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Atta U/Spillefilm
Lady og Vagabonden 2 - Vaks på eventyr 1998 Angel U/Spillefilm
Disney''s Flubber 1997 Weebos stemme U/Spillefilm