enda

Annevig Schelde Ebbe

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Fru Radsel U/Spillefilm
NABOspionen 2017 GPS-stemme DK/Spillefilm
The Boss Baby 2017 Store Boss Baby U/Spillefilm
Find Dory 2016 Kyllingefisk U/Spillefilm
Fantomdrengen 2015 Marie U/Spillefilm
På toppen af verden 2015 Nadia U/Spillefilm
Zambezia 2012 Tini U/Spillefilm
Winx Club - Det fortabte kongerige 2010 Bloom U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Stemme U/Spillefilm
Space chimps 2008 Kilowatt U/Spillefilm
Yallahrup færgeby 2007 Louise Tv-serie
Fighter 2007 Maja DK/Spillefilm
Garfield 2 2006 Stemme U/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Squiggles Tv-serie
En vild familie 2002 Mørk pige U/Spillefilm
Pokémon 3 2001 Stemme U/Spillefilm
Dinosaurerne 2000 Stemme U/Spillefilm
Dougs første film 1999 Connie Benge U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Stemme U/Spillefilm
Riget II 1997 Mary DK/Spillefilm
Rasmus Klump bygger skib 1996 Stemme DK/Kort fiktion
Rasmus Klump sejler Jorden rundt 1996 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkus Ildebrand 1995 Medvirkende DK/Spillefilm
Menneskedyret 1995 Henriettes stemme DK/Spillefilm
Elsker, elsker ikke 1995 Niece DK/Spillefilm
- kalder Katrine! 1994 Katrine DK/Kort fiktion
Riget 1994 Mary DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.