enda

Annie Jessen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rend mig i traditionerne 1979 Bardame DK/Spillefilm
Ret beset 1978 Marie Motzfeldt Tv-serie
Ta' det som en mand, frue 1975 Ekspedient i bh-afdeling DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Bagermadamme DK/Spillefilm
Barnet 1940 Medvirkende DK/Spillefilm
Champagnegaloppen 1938 Amelie, Hambroes datter DK/Spillefilm
Snehvide og de syv dværge 1937 Snehvide (1938-vers.) U/Spillefilm
Rokokokoketteri Medvirkende DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.