enda

Annika Appelin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En chance til 2015 Scripter DK/Spillefilm
Jagten 2013 Scripter DK/Spillefilm
Kvinden i buret 2013 Scripter DK/Spillefilm
Magi i luften 2011 Scripter DK/Spillefilm
Sky 2010 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Submarino 2010 Scripter DK/Spillefilm
Kristian 2009 Scripter Tv-serie
Arn - tempelridderen 2007 Manuskonsulent, Manus-supervisor U/Spillefilm
Bang Bang Orangutang 2005 Manus-supervisor DK/Spillefilm
Dag og nat 2003 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.