enda

A.R. Rahman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så længe jeg lever 2012 Musik U/Spillefilm
People like us 2012 Musik U/Spillefilm
127 hours 2010 Musik U/Spillefilm
Blue 2009 Musik U/Spillefilm
Parterapi i Paradis 2009 Musik U/Spillefilm
Jodhaa Akbar 2008 Musik U/Spillefilm
Jaane tu ya jaane na 2008 Musik U/Spillefilm
Yuvvraaj 2008 Musik U/Spillefilm
Ghajini 2008 Musik U/Spillefilm
Slumdog Millionaire 2008 Musik U/Spillefilm
Elizabeth: The Golden Age 2007 Musik U/Spillefilm
Water 2005 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.