enda

Arne Bro

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krigsfotografen 2019 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Women Two Steps in Front of Me 2019 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Forglem mig ej 2019 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Doel 2018 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
En anderledes dreng 2013 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Under den samme himmel 2013 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Testamentet 2011 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Ballroom Dancer 2011 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Svend 2011 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Konsulent DK/Dokumentarfilm
The Devilles 2009 Produktionskonsulent DK/Dokumentarfilm
De smås krig 2007 Produktionskonsulent DK/Dokumentarfilm
One Day 2007 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Verden i Danmark 2007 Produktionskonsulent DK/Dokumentarfilm
Nede på jorden 2004 Produktionskonsulent DK/Dokumentarfilm
En rem af huden 2003 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Vejen tilbage 2001 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Exit non-stop 1998 Konsulent DK/Kort fiktion
Den usynlige stemme 1997 Konsulent DK/Kort fiktion
Det personlige arbejde 1994 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Søren Kierkegaard 1994 Sagkyndig DK/Dokumentarfilm
De udenforstående 1988 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Exil - en farvefilm 1988 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
David eller Goliath 1988 Konsulent DK/Dokumentarfilm
De tavse piger 1985 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Stationer 1984 Manus DK/Kort fiktion
Motivation - nærbilleder fra en ungdomsskole 1983 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Arbejde mod frihed 1980 Manus DK/Dokumentarfilm
En forførers dagbog 1979 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.