enda

Arnon Milchan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Big Short 2015 Producer U/Spillefilm
Noa 2014 Producer U/Spillefilm
Broken City 2013 Producer U/Spillefilm
12 Years a Slave 2013 Producer U/Spillefilm
Jumper 2008 Produktion U/Spillefilm
Just My Luck 2006 Produktion U/Spillefilm
The sentinel 2006 Produktion U/Spillefilm
My Super Ex-Girlfriend 2006 Produktion U/Spillefilm
The fountain 2006 Produktion U/Spillefilm
Elektra 2005 Produktion U/Spillefilm
Man on fire 2004 Produktion U/Spillefilm
Juryen 2003 Produktion U/Spillefilm
Daredevil 2003 Produktion U/Spillefilm
Den skjulte sandhed 2002 Producer U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Produktion U/Spillefilm
Tigerland 2000 Producer U/Spillefilm
Forhandleren 1998 Producer U/Spillefilm
Mord i det hvide hus 1997 Produktion U/Spillefilm
L.A. Confidential - De faldne engles by 1997 Producer U/Spillefilm
A time to kill 1996 Producer U/Spillefilm
kærligheden har to sider 1996 Producer U/Spillefilm
Heat 1995 Producer U/Spillefilm
Copycat 1995 Producer U/Spillefilm
Kapring i høj fart 1995 Producer U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Producer U/Spillefilm
Klienten 1994 Producer U/Spillefilm
Sommersby 1993 Producer U/Spillefilm
Made in America 1993 Producer U/Spillefilm
På skudhold 1993 Producer U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Producer U/Spillefilm
Himmel og jord 1993 Producer U/Spillefilm
Kapring på åbent hav 1992 Producer U/Spillefilm
Pretty Woman 1990 Produktion U/Spillefilm
Dødbringende viden 1990 Produktion U/Spillefilm
Blacklistet 1990 Producer U/Spillefilm
The war of the Roses 1989 Producer U/Spillefilm
Man on fire 1987 Producer U/Spillefilm
Brazil 1985 Producer U/Spillefilm
Legend 1985 Producer U/Spillefilm
Der var engang i Amerika 1984 Producer U/Spillefilm
King of Comedy 1982 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.