enda

Arvid Klémensen

Forfatter, filminstruktør og globetrotter.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Folk i Nildalen 1973 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Fiskekutter E. 164 1971 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Landsby i Nepal 1970 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Producent DK/Dokumentarfilm
Bainingerne 1965 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Kokos 1965 Instruktion, Manus, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Mussau 1964 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Palawan 1963 Instruktion, Foto, Manus DK/Dokumentarfilm
Noona Dan ekspeditionen 1963 Foto, Producent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.