enda

Asbjørn Derdau

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Kaldet 2020 Lyddesigner DK/Kort fiktion
Fogedretten 2019 Komponist Fiktionsserie
Forestillinger om min far 2019 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Fogedretten 1:6 2019 Komponist Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2019 Komponist Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2019 Komponist Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2019 Komponist Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2019 Komponist Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2019 Komponist Fiktionsserie
Landet af glas 2018 Lydoptagelser DK/Spillefilm
Thorn 2017 Lyddesign, Musik DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Toneassistent DK/Spillefilm
Vinterbrødre 2017 Tonemester DK/Spillefilm
Shiva 2015 Komponist DK/Kort fiktion
Riders 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.