enda

Asger Bonfils

(1928 – 2018)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vildspor 1996 Mørch Tv-serie
Dansen med Regitze 1989 Lægen DK/Spillefilm
Christian 1989 Den danske ambassadør i Marokko DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Lines læge DK/Spillefilm
Fiskerne 1977 Pastor Terndrup Tv-serie
Arbejdsløs 1976 Medvirkende Tv-film
Søndage med Karl og Gudrun 1974 Robert Tv-serie
Den jødiske hustru 1971 Instruktion Tv-film
Kreditorer 1971 Instruktion Tv-film
Til døden os skiller 1969 Medvirkende Tv-film
Jeppe på bjerget 1963 Medvirkende Tv-film
Den rige enke 1962 Lægen DK/Spillefilm
En inspektør ringer på 1961 Medvirkende Tv-film
Soldaterløjer 1960 Medvirkende Tv-film
Folk og røvere i Kardemomme By 1959 Medvirkende Tv-film
Hustruleg 1957 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.