enda

Asger Peder Mortensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Patrimonium 2019 Digital compositing DK/Dokumentarfilm
Jagtsæson 2019 Compositing DK/Spillefilm
Unge Astrid 2019 3D artist U/Spillefilm
Før frosten 2019 FX, Compositing DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Visuelle effekter DK/Spillefilm
Så længe jeg lever 2018 Compositing DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 FX, Compositing DK/Spillefilm
Alle for tre 2017 Lead compositing, FX artist DK/Spillefilm
Aldrig mere i morgen 2017 Compositing DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Visual effects Tv-serie
Juleønsket 2015 VFX artist Tv-serie
Heartless 1 2014 Visual effects, VFX artist Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 VFX artist DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Visual effects DK/Spillefilm
Tvillingerne & julemanden 2013 Visual effects Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.