enda

Aske Bentzon

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bamses julerejse 1996 Aske, Musik Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Musik Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Musik Tv-serie
Prinsen og tjeneren 1984 Prinsen Tv-serie
Bamses billedbog 1983 Aske, Komponist Tv-serie
Døren går op 1982 Aske Tv-serie
Gangsterens lærling 1976 Musik DK/Spillefilm
Den sociale virkelighed: Susanne 12 år 1975 Musik DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Thomas 15 år 1975 Musik DK/Dokumentarfilm
Den sociale virkelighed: Louise 16 år 1975 Musik DK/Dokumentarfilm
Prins Piwi 1974 Musiker DK/Spillefilm
Mor, jeg har patienter 1972 Musik DK/Spillefilm
Super Carla 1965 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.