enda

Aslak Mildh

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Helved 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 B-tonemester Fiktionsserie
Genkendelsen 2017 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Afskåret 2016 Lyd DK/Spillefilm
Magten over livet 2008 Lyd DK/Kort fiktion
Væk fra Spjald 2007 Lyd DK/Kort fiktion
John og Mia 2002 Toneassistent DK/Kort fiktion
Kikser 2000 Lyd DK/Kort fiktion
Den onde cirkel 1999 Lyd DK/Dokumentarfilm
Karrusel 1998 Lydklipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.