enda

Asta August

(1991 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pagten 2021 Medvirkende DK/Spillefilm
Sex (oversigt) 2020 Cathrine Fiktionsserie
Sex 1:6 – Hvem kysser bedst? 2020 Cathrine Fiktionsserie
Sex 2:6 – Har du lyst til din kæreste nu? 2020 Cathrine Fiktionsserie
Sex 3:6 – Bodega 2020 Cathrine Fiktionsserie
Sex 4:6 – Alle fucker op 2020 Cathrine Fiktionsserie
Sex 5:6 – Lad os snakke om sex 2020 Cathrine Fiktionsserie
Sex 6:6 – Idiot 2020 Cathrine Fiktionsserie
Fogedretten 2019 Mie Fiktionsserie
Fogedretten 1:6 2019 Mie Fiktionsserie
Fogedretten 2:6 2019 Mie Fiktionsserie
Fogedretten 3:6 2019 Mie Fiktionsserie
Fogedretten 4:6 2019 Mie Fiktionsserie
Fogedretten 5:6 2019 Mie Fiktionsserie
Fogedretten 6:6 2019 Mie Fiktionsserie
Arvingerne 1 2014 Malin Tv-serie
Anna 2000 Minna Terlow, Anna og Toms datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.