enda

Astrid Hytten

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rosa Morena 2011 Producer DK/Spillefilm
Min pinlige familie og mutantdræbersneglene 2010 Producer DK/Kort fiktion
Som en familie 2007 Produktion DK/Kort fiktion
Pigen i kikkerten 2006 Producer DK/Kort fiktion
Jailbird 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Fangen 2003 Producer DK/Kort fiktion
Woyzeks sidste symfoni 2001 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.